«Антиконцерт» у Львові збиратиме кошти на протидію коронавірусу

15:50 24 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Львівська компанія «Gastroli.ua», яка займається організацією концертів та продажем квитків на концерти, фестивалі, театральні вистави та інші події, у часи карантину в Україні ініціює «Антиконцерт», кошти з проданих квитків на який спрямують для боротьби з коронавірусом.

Про це, як повідомили у вівторок, 24 березня, в «Укрінформі», йдеться у відеозверненні CEO Gastroli.ua Ростислава Кулика, котрий зазначив: «Кожен бізнес у такий складний час повинен бути не на словах, а на ділі корисним і практичним. Наша ключова компетенція вже майже 15 років – організовувати концерти та продавати на них квитки. Ми це робимо професійно і якісно, і саме зараз, як це не дивно, настав час організувати концерт і продати на нього квитки, – концерт під назвою «Антиконцерт», який немає ні дати, ні часу, ні місця, ні артиста, але дає можливість придбати квиток у нас на сайті. І це не просто квиток, а ваш благодійний внесок. Адже всі кошти, виручені з продажу цих квитків, ми будемо передавати на боротьбу з коронавірусом».

Для того, щоб долучитися до цієї ініціативи, необхідно придбати квиток за посиланням, зробити його скріншот і викласти у своїй соцмережах із хештегом #Антиконцерт.

Як інформував «ЩЛ», на лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають із підозрою на коронавірус 40 пацієнтів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів