У Львові – 40 пацієнтів із підозрою на коронавірус, – ЛМР

11:00 24 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

На лікуванні у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні перебувають із підозрою на коронавірус 40 пацієнтів.

Про це, як повідомили у вівторок, 24 березня, у ЛМР, розповів міський голова Львова Андрій Садовий, котрий зазначив:  «Станом на ранок ми маємо у Львівській обласній інфекційній клінічній лікарні 40 хворих, які мають підозру, але ще немає результатів тестування. 39 перебувають на самоізоляції.

Андрій Садовий також поінформував: «Як ви знаєте, ми вже маємо сьогодні два підтверджених випадки. Один із них лікар – пан Андрій, з яким я, до речі, мав учора телефонну розмову. Наразі він почуває себе добре, фактично, у нього коронавірус протікав спокійно і навіть без температури. Але він молодець, що перебував на самоізоляції. Інша жінка, у якої підтвердили захворювання, також перебуває на самоізоляції».

Міський голова також наголосив: «Велике прохання до всіх, аби ми дотримувались карантину, були вдома, адже зараз простіше потерпіти, ніж потім захворіти і втратити нерви та здоров’я на лікування».

Як інформував «Щоденний Львів», в Україні, станом на 10:00 двадцять четвертого березня, зафіксували 84 випадки коронавірусної хвороби.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів