Культура (cтор. 80)

Фото для новини

16:15 6 січня 2020 р.

«Оселя» влаштувала Святвечір для потребуючих львів’ян

«Спільнота взаємодопомоги «Оселя» організувала в переддень Різдва Христового Святвечір для людей у потребі, які через різні життєві обставини не мають змоги відчути духовну атмосферу Різдва у родинному колі.

Культура

Фото для новини

14:20 6 січня 2020 р.

У Львові святкуватимуть «Різдво у Гаю»

7-8 січня 2020 року у Музеї народної архітектури і побуту у Львові імені Климентія Шептицького, як і кілька років поспіль, святкуватимуть Різдво.

Культура

Фото для новини

14:05 6 січня 2020 р.

Військовий капелан стане єпископом

Офіційні представники Ватикану повідомили в понеділок, 6 січня у про те, що Папа Франциск призначив єпископом Харківсько-Запорізької дієцезії Римо-католицької церкви в Україні, отця Павла Гончарука з клиру Кам’янець-Подільської дієцезії, дотеперішнього економа цієї дієцезії та директора дієцезального відділення «Карітас-Спес».

Культура

Фото для новини

12:34 6 січня 2020 р.

Померла ландшафтна дизайнерка Стрийського парку

Померла ландшафтна дизайнерка Стрийського парку, родичка Олекси Новаківського, одна з найдосвідченіших природоохоронців-садоводів Львова Тетяна Максим’юк. Громада міста висловлює співчуття родині та близьким.

Культура

Фото для новини

11:40 6 січня 2020 р.

Львів’яни запросили Вселенського патріарха

Керівник Адміністрації міського голови Львова, який перебуває в складі делегації Православної церкви України, очолюваної митрополитом Львівським Макарієм, передав Вселенському патріарху Варфоломію листи-запрошення до Львова від міського голови й великої кількості дітей з різних львівських навчальних закладів та установ.

Культура

Фото для новини

10:40 6 січня 2020 р.

У Львові організовують різдвяні святвечори й святковий обід для потребуючих

Львів’яни, які через різні життєві обставини не можуть відчути духовну атмосферу Різдва Христового у родинному колі, зможуть спільно покуштувати традиційні святвечірні страви та пригоститися святковим обідом.

Культура

Фото для новини

20:36 4 січня 2020 р.

Обвал частини даху пам'ятки архітектури в Олеську розслідуватимуть відповідні органи

У п’ятницю, 3 січня, обвалилася частина даху будівлі колишнього костелу капуцинів на вулиці Замковій у селищі Олесько в Буському районі. Це пам’ятка архітектури національного значення, яка є на балансі Львівської ОДА, але ще 2012-го її передали Львівській галереї мистецтв для використання як фондосховища.

Культура

Фото для новини

23:00 3 січня 2020 р.

Обвалилася частина даху фондосховища Львівської галереї мистецтв

У п’ятницю, 3 січня, в селищі Олесько стався обвал частини даху пам’ятки архітектури – будівлі, в якій раніше був костел капуцинів, а зараз там фондосховище Львівської національної галереї мистецтв імені Бориса Возницького.

Культура