Культура (cтор. 71)

Фото для новини

21:01 15 липня 2020 р.

Митрополит Епіфаній очолив Божественну літургію у Святогірському чоловічому монастирі на Золочівщині (відео)

Сьогодні, 15 липня, предстоятель Православної Церкви України Митрополит Епіфаній очолив Божественну літургію у Святогірському чоловічому монастирі Положення ризи Пресвятої Богородиці на Золочівщині.

Культура

Фото для новини

17:04 15 липня 2020 р.

Модні сукні для літа 2020

Влітку жінки віддають перевагу не джинсам, а красивим та легким платтям. Цього року модними вважаються сукні з високими плечиками, моделі плісе, шовкові плаття. Також в тренді моделі максі, сукні з принтами квітів, легкий одяг з бавовни, вбрання з об'ємними рукавами.

Культура

Фото для новини

15:17 9 липня 2020 р.

У Львові створили 220 книжок шрифтом Брайля для дітей

Наступного тижня усі дитячі бібліотеки Львова отримають нові книги, надруковані шрифтом Брайля: 17 міських, 2 обласні бібліотеки Львова, а також Львівська спецшкола-інтернат № 100 для незрячих дітей.

Культура

Фото для новини

12:20 8 липня 2020 р.

Який букет квітів обрати та де замовити у Львові? У нас є відповідь!

Квіти завжди були і є невід'ємним атрибутом будь-яких заходів, урочистостей та банкетів. За їх допомогою люди висловлюють свої емоції, демонструють прихильність, любов, повагу та вірність.

Культура

Фото для новини

20:40 5 липня 2020 р.

На найдавнішому експонаті у музеї під відкритим небом замінять 50 тис ґонт

У Музеї народної архітектури і побуту ім. К. Шептицького розпочались реставраційні роботи із заміни ґонти на храмі Премудрості Божої. Підготовка до цих робіт тривала декілька років, а вже за кілька місяців церква буде мати оновлений вигляд.

Культура

Фото для новини

23:22 3 липня 2020 р.

Яворівська забавка та яворівський пиріг до кінця року можуть потрапити до реєстру нематеріальної культурної спадщини України та ЮНЕСКО

Львівська ОДА ініціювала присвоєння статусу нематеріальної культурної спадщини яворівській забавці та яворівському пирогу.

Культура

Фото для новини

09:59 3 липня 2020 р.

Львівський художник Турецький у Нью-Йорку продовжив справу Пікассо і Сезана

Роботу львівського художника Івана Турецького «Фрагменти II (Італійський щоденник)»/ «Fragments II (Italian Diary)» продали за ціною $21 250 на аукціоні Sotheby’s у Нью-Йорку в секторі «Світовий кубізм і його продовження».

Культура