Особливості організації подорожей Україною

13:18 27 грудня 2022 р.

Фото до новини

Через війну, значна кількість іноземних курортів стали недоступними для українців. Це пов'язано не лише зі зростанням курсу долара, але й забороною виїзду чоловіків.

Жінки не завжди бажають відпочивати окремо від своїх чоловіків, тому воліють залишатися вдома. Проте не варто засмучуватися, адже Україна – це чудова держава, яка містить величезну кількість мальовничих куточків та пам'ятників культури, старовини. Чого варта столиця – Київ, що відрізняється старовинними вулицями та пам’ятниками культури. Тут зможуть відпочити поціновувачі музеїв, театрів, а також любителі екотуризму. Навколо Києва знаходиться величезна кількість лісів, що надають можливість нетривіально відпочити у єднанні з природою.

Як знайти цікавий напрямок для відпочинку в Україні?

Варто скористатися сайтом travel-guide.in.ua, який буде корисним для туристів, гідів, а також підприємців та власників готелів. Сайт дозволяє поєднати людей, що пропонують відпочинок для туристів, які знаходяться у пошуку цікавого місця. Львів – це культурна столиця Україна, яка стала справжнім хабом для людей, що їдуть з країни. Але це зовсім не означає, що у місті не працює туристичний бізнес.

Варіанти відпочинку у Львові:

  • Місто пропонує величезну кількість подорожей. Перш за все це старі броварні, які виготовляють відомі сорти крафтового пива.
  • Неподалік Львова знаходиться Східниця, яка здивує мальовничими краєвидами, а також фортецею Тустань.
  • Тут можна скуштувати цілющу воду, що дозволить позбутися захворювань нирок, печінки.
  • Неподалік Львова знаходяться села Лікоть та Рукав, які називають українською Швейцарією. Також зі Львова можна поїхати на екскурсію до озера Синевир, або на різноманітні водоспади. Взимку, неподалік Львова, є величезна кількість засніжених спусків, що стануть чудовим варіантом відпочинку для лижників та сноубордистів.

Де відпочити в Україні?

Івано-Франківськ – один з найменших обласних центрів, де мешкає трохи більше двохсот тисяч осіб. Проте у місті також є дещо цікаве, зокрема центральна вулиця Незалежності, де розташована величезна кількість музеїв, пам’ятників та меморіалів. У місті добре розвинена інфраструктура, міститься величезна кількість кав'ярень, місць для відпочинку. Тут зупиняється багато людей, які подорожують Європою та хочуть перепочити. Тиша, спокійна атмосфера, неквапливий темп життя, дозволяють розслабитися та відпочити від нав'язливих думок. Місто вважають своєрідним хабом для тих, хто направляється до гірськолижних курортів. Використовуючи сайт travel-guide, можна спростити подорож, та відвідати маловідомі місця.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів