Затримання за кавою на АЗС поблизу пункту пропуску Шегині-Медика

11:27 16 листопада 2022 р.

Фото до новини

Правопорушник взяв 6800 доларів за внесення неправдивих відомостей до системи «Шлях».

Про це повідомила Львівська обласна прокуратура, пише Dailylviv.com.

За процесуального керівництва Яворівської окружної прокуратури затримано мешканця Дрогобицького району за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України, вчиненого з корисливих мотивів (ч.3 ст. 332 ККУ).

Встановлено, що 32-річний чоловік, мешканець міста Дрогобич, організував схему незаконного переправлення осіб призовного віку через державний кордон з метою ухилення від мобілізації. За 6800 доларів США фігурант повинен був забезпечити внесення відомостей про ухилянта до системи “Шлях”, яка надає право безперешкодного виїзду за кордон.

Чоловіка затримали на АЗС поблизу пункту пропуску “Шегині-Медика” – після отримання «оплати».

У транспортному засобі та за місцем проживання фігуранта проведено обшуки, під час яких вилучено предмети, що підтверджують вчинення підозрюваним протиправних дій.

На даний час підготовлено клопотання про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Санкція ч.3 ст. 332 КК України передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СВ Яворівського РВП ГУ НП України у Львівській області за матеріалами Яворівського РВ  УСБ України у Львівській області.

На Львівщині судитимуть ще трьох ухилянтів від мобілізації

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів