Ще один шлях за кордон чоловіків призовного віку у Львові перекрили правоохоронці

14:10 20 червня 2022 р.

Фото до новини

Троє громадян організували схему нелегального переправлення через кордон чоловіків призовного віку до Республіки Польща.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури викрито і повідомлено про підозру групі осіб в організації незаконного переправлення військовозобов`язаних чоловіків через державний кордон (ч. 3 ст. 332 КК України). Про це повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури, пише Dailylviv.com.

За даними слідства, троє громадян організували схему нелегального переправлення через кордон чоловіків призовного віку до Республіки Польща. Для цього мешканці Львова за 6 000 доларів США забезпечили включення військовозобов’язаного чоловіка до інформаційної бази даних «Шлях», що надає можливість безперешкодного виїзду за кордон в умовах воєнного часу.

Двох фігурантів затримано в порядку ст. 208 КПК України під час отримання 6 000 дол США. Щодо третього фігуранта вживаються заходи з метою оголошення останнього в розшук.

Досудове розслідування триває, вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Викриття злочинної діяльності здійснювалося прокуратурою спільно зі співробітниками УСБ України у Львівській області.

Хто цих троє громадян, які забезпечують на кордоні "зелений" коридор для ухилянтів від військової служби, прокуратура не повідомляє.

На Львівщині ухилянт показав прикордонникам фальшиву довідку і пропонував хабар

На Львівщині судитимуть ухилянтів від мобілізації з Києва і Запоріжжя

Ухилянт від призову на Львівщині потрапив на лаву підсудних

На Львівщині ухилянт від служби у війську втікав за кордон як водій автобуса

Заховався під матрац: у Шегинях упіймали ухилянта

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів