Знайшли базу автозлодіїв: комплексні обшуки

15:46 29 вересня 2022 р.

Фото до новини

Поліціянти Львівщини повідомили про підозру зловмиснику, який заволодів автомобілем львів’янина Toyota Land Cruiser 200 і втік на ньому у Рівненську область - на автошрот.

Встановити  напрям руху викраденого автомобіля і особу зловмисника допомогли правоохоронцям камери відеоспостереження «Безпечна Львівщина»Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

До поліції звернувся 34-річний житель міста Львова, який повідомив, що вночі невідома особа викрала його автомобіль «Toyota Land Cruiser 200», що був припаркований на одній з міських стоянок.

За допомогою камер відеоспостереження «Безпечна Львівщина» оперативно встановили, що викрадений автомобіль рухається в бік Рівненської області. А невдовзі правоохоронці з'ясували й особу зловмисника, причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом, - 42-річного мешканця Рівненської області.

В ході комплексних обшуків, які були проведені за адресами проживання зловмисника, а також на кількох автошротах у Рівненській області, де відбувалися розбирання автомобілів, правоохоронці виявили і вилучили ключі від різних машин, інструменти для зламу автозамків і пристрої для сканування сигналізації, засоби подавлення радіоелектронного  радіозв'язку, комплектуючі та запчастини до автомобілів, номерні знаки, а також зброю та інші речові докази.

Все вилучене скеровано на експертне дослідження.

28 вересня слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого  ч.3 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють особи усіх причетних до скоєння злочину.

У Львові й Старому Яричеві затримали викрадачів автівок

Обміняв вкрадений мотоцикл на пляшку горілки: від 3 до 5 років обмеження або позбавлення волі

Патрульні схопили у Львові продавців краденого мотоцикла

Кам’янка-Бузька поліція скерувала до суду справу про крадіїв транспортних засобів

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів