У Львові й Старому Яричеві затримали викрадачів автівок

17:48 6 березня 2020 р.

На вулиці Стрийській у Львові

На вулиці Стрийській у Львові
Фото: facebook.com/groups/varta1.official

На Львівщині оперативно розкрили два факти незаконного заволодіння автотранспортом

Про це повідомили в п’ятницю, 6 березня, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли, що один виявлений автомобіль був викрадений у Львівській області, інший – у Києві.

Сьогодні, 6 березня, близько 8:00 до Миколаївського відділення поліції надійшло повідомлення від мешканця районного центру про те, що вночі невідомі заволоділи його автомобілем «ВАЗ 2101». До розшуку викраденої автівки були задіяні працівники територіального підрозділу та інших служб  поліції Львівщини.

Невдовзі патрульні виявили та зупинили «ВАЗ-2101» на вулиці Стрийській у Львові та затримали водія. На місці працювала слідчо-оперативна група, яка з’ясувала особу викрадача – ним виявився 31-річний житель міста Миколаїв, який раніше вже мав проблеми з законом. Слідчі відкрили за фактом кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, якою передбачене позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Окрім того, сьогодні, неподалік села Старий Яричів, патрульні виявили  автомобіль «Renault Megane», викрадений у Києві та затримали водія.
Викрадачем виявився раніше судимий 29-річний уродженець Сумської області, який перебував у розшуку за вчинення незаконного заволодіння автотранспортом. Чоловік затриманий.

Як інформував «Щоденний Львів», правоохоронці просять зголоситися очевидців дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 5 березня близько 20.00 на вулиці Шевченка, 388.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів