У Львові жінка вдарила чоловіка кухонним ножем

14:41 13 квітня 2022 р.

Фото до новини

Конфлікт між підозрюваною і потерпілим виник на побутовому грунті під час розпивання спиртного.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області, пише Dailylviv.com.

Повідомлення про пораненого чоловіка надійшло у поліцію від чергового лікаря одного з львівських травмпунктів. Як встановили співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, 12 квітня у помешканні 33-річного львів’янина, на вулиці Величківського, зібралась компанія у складі чотирьох осіб – господаря, його співмешканки - жительки Львова віком 27 років, і двох чоловіків – знайомих власника квартири. 

Присутні розпивали алкоголь і близько 23.30, коли господар і один з його товаришів відпочивали у кімнаті, на кухні між співмешканкою господаря і другим гостем виник конфлікт, під час якого жінка завдала своєму опоненту удару кухонним ножем у шию. Надалі медики діагностували у потерпілого, 32-річного львів’янина, зокрема «проникаюче ножове поранення» - зараз він перебуває у реанімації.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Підозрювану затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їй запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Напад у Львові: два ножові поранення й артеріальна кровотеча

Вчора вдарив ножем і втік - сьогодні затримала поліція

Ударив ножем у Львові - спіймала поліція у Новоград-Волинському

Ударив ножем у груди: батька затримали за замах на вбивство сина

На Львівщині брат ударив ножем рідного брата

Три ножі в спину в під'їзді будинку: 32-річного львів'янина рятують в реанімації

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів