На Львівщині алкоголь відправив до реанімації двох школярів

10:54 17 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: alcogolizm.com

16-річний мешканець міста Моршин та його одноліток, мешканець одного з сіл Стрийськогорайону після вживання спиртних напоїв потрапили в реанімаційне відділення місцевої лікарні.

До Стрийського міського відділу міліції надійшло 14 червня повідомлення від лікаря-реаніматолога місцевої лікарні про те, що до них в реанімаційне відділення доставлено двох неповнолітніх з діагнозом: «гостра алкогольна інтоксикація». Медичні працівники надали неповнолітнім необхідну медичну допомогу, а правоохоронці за даним фактом розпочали перевірку. 

Наразі, зі слів підлітків, встановлено, що того дня вони у компанії друзів на березі озера святкували день народження одного з них. Святкування не обійшлося без спиртного – діти розпивали вино, а також горілку, яку тоді, як самі стверджують, скуштували вперше. Від випитого двом хлопцям з компанії стало зле, тож їхні товариші викликали «швидку».

Правоохоронці перевіряють отриману інформацію та встановлюють усі обставини цієї події. Зокрема – хто і де придбав алкогольні напої, які розпивали неповнолітні. 

Чинне законодавство України забороняє продавати алкогольні напої неповнолітнім. За такі дії санкція частини 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає штраф від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Про це повідомили сьогодні, 17 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів