У Львові вкрали бронежилети на півмільйона гривень (відео)

11:49 23 травня 2022 р.

Фото до новини

Поліцейські повідомили про підозру зловмисникам, які викрали у Львові бронежилети на суму близько пів мільйона гривень. За рішенням суду, підозрюваним обрано запобіжний захід -і тримання під вартою строком на 60 діб.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

22 травня до поліції надійшло повідомлення про викрадення із складського приміщення на вулиці Кульпарківській у Львові понад сотні бронежилетів та бронеплит, які мали бути відправлені нашим воїнам на передову.

На місці працювали слідчі та оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції №2, а також оперативники карного розшуку поліції Львівщини.


Як встановили правоохоронці, вночі невідомі, зламавши навісний замок, проникли до складу та викрали 30 бронежилетів і 73 бронеплити, які належать громадській спілці, завдавши таким чином матеріальної шкоди на суму 450 тисяч гривень.

Вивчивши відео з камер спостереження та провівши інші оперативні заходи, поліцейські встановили особи зловмисників, причетних до скоєння крадіжки, двох мешканців Яворівського району віком 33 та 35 років, та їхнє місцеперебування. Встановлено також, що викрадені речі вони сховали в гаражі в одному з сіл на території Яворівського району.

Викрадені бронежилети та інші речові докази вилучено.

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, повідомили зловмисникам про підозру  у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка, скоєна в умовах воєнного часу) Кримінального кодексу України. За скоєне підозрюваним загрожує до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

В Епіцентрах продають крадені бронежилети. ЛОК звернувся в Генпрокуратуру та СБУ

Епіцентр покарав компанію, яка постачала крадені бронежилети

Продаж в Епіцентрі бронежилетів з гуманітарки у Венето назвали прикрою помилкою

Військової амуніції на мільйони гривень: у Львові повідомили подробиці затримання мародерів гуманітарної допомоги

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів