У Львові повідомлено про підозру колаборанту з Донеччини - розвіднику армії рф

09:32 4 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Мешканець Донецької області у 2014 році залишив посаду інспектора патрульної служби та добровільно перейшов на бік ворога.

Про це інформує прокуратура Львівщини, пише Dailylviv.com.

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури заочно повідомлено про підозру громадянину України. Йому інкримінують державну зраду, участь у терористичній організації та діяльності не передбачених законом збройних формувань (ч. 2 ст. 111, ч. 1 ст. 258-3, ч. 2 ст. 260 КК України).

За даними слідства, мешканець Донецької області у 2014 році залишив посаду інспектора патрульної служби та добровільно перейшов на бік ворога. Чоловік вступив у незаконні збройні формування «Народне ополчення Донбасу» та «Народна міліція» терористичної організації так званої «днр».

Фігурант проходив службу в одному із підрозділів воєнної розвідки.

З початку повномасштабного вторгнення він воював на Маріупольському напрямку.

Спеціальне досудове розслідування здійснюють слідчі ТУ ДБР розташованого у м. Львові, оперативний супровід – Управління СБУ у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Окупант примушує українських громадян брати російські паспорти і втішає себе цим штучним числом

За що військового пенсіонера з російським громадянством і посвідкою постійного проживання в Україні переселили у в'язницю

На Львівщині дружина колишнього військового вела проросійську пропаганду

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів