Чоловік, подібний на Путіна, відвідав місце його злочину в Маріуполі

16:42 19 березня 2023 р.

Фото до новини

Офіційно: організатор убивств тисяч маріупольських родин приїхав милуватися руїнами міста і братніми могилами.

Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк прокоментував візит чоловіка, подібного на президента РФ Владіміра Путіна, до тимчасово окупованого Маріуполя Донецької області. Про це пише Dailylviv.com.

Приїзд владіміра путіна до окупованого Маріуполя в неділю, 19 березня, та його візит у суботу, 18 березня, до анексованого Криму менш ніж через 48 годин після того, як Міжнародний кримінальний суд видав ордер на арешт російського президента за військові злочини, – це зухвалі жести, – пише американська газета «New York Times» у недільному випуску.

"Злочинця завжди тягне на місце злочину. Поки країни цивілізованого світу заявляють про арешт "режисера війни" (Путіна В.В.) у разі перетину кордону, організатор убивств тисяч маріупольських родин приїхав милуватися руїнами міста і братніми могилами. Цинізм і відсутність каяття", – написав Подоляк у Twitter 19 березня.

Пресслужба Кремля стверджує, що Путін прилетів до Маріуполя на гелікоптері й на автомобілі "об'їхав кілька районів міста, оглянув берегову лінію в районі яхт-клубу, будівлю театру, пам'ятні місця". Фото- чи відеоматеріалів нібито візиту Путіна до окупованого міста на Донбасі Кремль не показав.

На першому фото вгорі – Путін на нещодавньому засіданні Радбезу. На другому – нібито він же у Маріуполі спілкується з "випадковими городянами". Далеко - від соратників і близько - з незнайомою публікою. Це означає лише одне: Маріуполь відвідував двійник Путіна, якого використовують під час масових заходів.

До речі, від Маріуполя до лінії фронту - менше 200 кілометрів. Зараз ЗСУ не мають ракетних систем, які добивають до Маріуполя, проте для атак на такі відстані можуть використовуватися безпілотники.

Німеччина негайно заарештує Путіна, якщо він ступить на німецьку землю

Президент Росії Путін колись постане перед судом Міжнародного кримінального суду, - прокурор

Міжнародний кримінальний суд видав ордери на арешт Путіна та уповноваженої РФ з прав дитини

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів