Російський диверсант «формує МВС» злочинного угруповання «Донецька народна республіка»

14:17 14 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: infosmi.net

Як повідомив командир батальйону територіальної оборони «Донбас», Гіркін-«Стрєлков» скликав для цього нараду міліціонерів Донеччини.

Інформагенція «УНН» розповідає сьогодні, 14 травня, в повідомленні «Стрєлок» скликав нараду із міліціонерів Донеччини для створення МВС ДНР»:

«Самопроголошений верховний головнокомандувач так званої Донецької народної республіки Ігор Гіркін (Стрєлков) формує МВС ДНР із працівників міліції області. Про це повідомив командир батальйону територіальної оборони «Донбас» Семен Семенченко, який написав на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Сьогодні призначено нараду у «громадянина невідомої країни» Стрєлкова, він же Гіркін, він же «Стрєлок». Запрошені офіцери МВС Слов'янська, Краматорська, Костянтинівки, ряду інших РВВС.

Звертаюся до ментів, нехай навіть до тих, хто втратив совість, але сподіваюсь не інстинкт самозбереження. Подивитися «чия візьме» і відкупиться у своїх колег по «нашу сторону барикад» не вийде. Всі зрадники, котрі співпрацюють з терористами будуть знищені. 

Рекомендую негайно вийти на зв'язок з батальйоном Донбас для координації дій чи фіксації вашого неучасті в діяльності ОЗУ «ДНР».

Родичам, друзям, товаришам по службі працівникам міліції про яку йде мова - рекомендую донести цю інформацію до тих хто поки не зрозумів, що ігри в піддавки закінчилися. Менти! Будьте розсудливі, ваші найбільш адекватні колеги вже виходять із нами на зв'язок. Поки ще не пізно».

Також нагадаємо, у наказі так званий командувач збройних сил самопроголошеної ДНР І.Стрєлков заявив про перехід під його особистий контроль усіх силових структур Донецької області, а також про початок контртерористичної операції. Окрім того, І.Стрєлков попросив Росію розглянути можливість введення контингенту миротворчих сил в Україну».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів