У лісопосадці знайшли тіло 31-річного жителя Харкова. 50-річного мешканця Трускавця взяли під варту

17:01 29 червня 2022 р.

Фото до новини

На Львівщині поліцейські взяли під варту зловмисника, причетного до вбивства чоловіка.

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, пише Dailylviv.com.

Як встановили правоохоронці, затриманий під час конфлікту завдав смертельного ножового поранення жертві, відвіз тіло у лісопосадку, розташовану на відстані близько п’яти кілометрів від місця події, після чого поїхав додому.

26 червня, близько 10.00, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від медиків про те, що в лісовому масиві у селі Станиля Дрогобицького району виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділення поліції №2 Дрогобицького районного відділу поліції. Поліцейські встановили особу загиблого – 31-річного жителя Харкова. На тілі загиблого правоохоронці виявили сліди насильницької смерті, а саме – ножове поранення в ділянці грудей. Як в подальшому встановили медики, саме воно стали причиною смерті чоловіка.

Проведеними заходами та за допомогою відео з камер спостереження «Безпечна Львівщина» оперативники кримінальної поліції спільно зі слідчими упродовж доби встановили, що до скоєння злочину причетний 50-річний житель Трускавця. Також встановлено, що вночі 26 червня, під час розпивання спиртного, між чоловіками виник конфлікт під час якого зловмисник завдав жертві удару ножем у груди.

Переконавшись, що чоловік мертвий, підозрюваний завантажив його тіло у свій автомобіль та вивіз у лісопосадку, розташовану в селі Станиля, після чого поїхав додому.

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.


 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів