На Львівщині затримали мисливця за підозрою у вбивстві чоловіка

13:16 27 червня 2022 р.

Фото до новини

За скоєне підозрюваному загрожує покарання – до п’яти років позбавлення волі.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

26 червня близько дев’ятої години ранку у відділення поліції №1 Самбірського районного відділу поліції з заявою про зникнення свого 35-річного брата звернувся мешканець одного з сіл району. За словами заявника, напередодні близько опівночі його брат пішов у лісопосадку, розташовану поблизу села, й досі не повернувся.

До розшуку зниклого чоловіка були задіяні співробітники територіального підрозділу поліції й волонтери. Під час пошуків було встановлено, що чоловік, ймовірно, отримав смертельне вогнепальне поранення

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що до скоєння вбивства може бути причетний 57-річний житель Самбора, який тієї ночі полював у лісопосадці. Під час опитування чоловік повідомив, що 26 червня близько 1.20 він, вважаючи, що стріляє у звіра, влучив у чоловіка, який ходив лісом. 

Надалі правоохоронці виявили тіло загиблого з вогнепальним пораненням голови

Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Самбірської окружної прокуратури повідомили мисливцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.119 (Вбивство через необережність) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Правоохоронці затримали підозрюваного в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Мисливський карабін, з якого був здійснений смертельний постріл, поліцейські вилучили та скерували на експертне дослідження.

Досудове розслідування триває.

Львів’янин, який чотири рази стріляв в одесита, вчинив самогубство

Грабіжник поранив на Львівщині пострілом з пістолета жінку

Відомий голівудський актор застрелив операторку-українку (відео)

29-річний чоловік застрелив собаку сусіда із мисливської рушниці. Відкрито провадження

У кріслі стоматолога застрелили пацієнта

Двічі вбивав з божевільних мотивів, але хворим його не вважали

У Львові застрелили таксиста

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів