На Яворівщині внаслідок двох вогнепальних поранень загинула 20-річна дівчина

18:52 14 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: ВЗГ ГУМВС України у Львівській області

Це вже 49-тє цього року вбивство у Львівській області

Як повідомляє відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, сьогодні, 14 листопада, близько 10.00 на дорозі поблизу одного із сіл Яворівського району його жителі натрапили на тіло 20-річної місцевої мешканки зі слідами насильницької смерті. Слідчо-оперативна група встановила, що в загиблої – два вогнепальних поранення голови й відсутні деякі елементи одягу, а також зв’язані скотчем руки.

А за кілька кілометрів від місця вбивства дівчини правоохоронці натрапили на покинутий автомобіль «Опель», який належить 26-річному знайомому жертви. Натомість на відстані близько трьох кілометрів від знайденої іномарки працівники міліції виявили яму, завглибшки близько трьох метрів, в якій знаходилося обгоріле тіло людини.

Поруч було знайдено дві лопати та мисливську рушницю (на фото) з якої, за попередніми даними, могли бути завдані смертельні поранення 20-річній дівчині. Начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк повідомив такі подробиці:

«Слідчо-оперативна група виїхавши на місце події, побачила жахливу картину. Дівчина лежала на землі, руки були зв’язані скотчем, а в області голови було вогнепальне поранення.

Правоохоронці встановили певних очевидців цього злочину. Був встановлений спочатку автомобіль, на якому міг пересуватися зловмисник, а потім особа, яка підозрюється у скоєнні даного злочину.

Через певний період часу, оглядаючи територію, працівники міліції виявили згарище, поряд лежала рушниця. У самому згарищі з автомобільних шин та дров, лежав обвуглений труп людини».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Розпочато досудове розслідування. Ведеться слідство.

Як додає відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, з початку року на Львівщині зареєстровано 49 вбивств, з яких 2 випадки залишаються не розкритими.

Своєю чергою, «ТСН.ua» повідомляє, що трагедія сталася вранці 14 листопада у селі Бердихів Яворівського району. Інформацію про це підтвердив також і сільський голова Бердихова Іван Макаревич. За його словами, все село шоковане вчинком юнака.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів