Серед білого дня на вулиці 35-річний чоловік пограбув жінку

12:27 11 травня 2023 р.

Фото до новини

У Самборі поліціянти затримали зловмисника, який зухвало пограбував жінку на вулиці.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

10 травня, близько 18.45, до поліції надійшло повідомлення від 63-річної мешканки Самбора про те, що на вулиці Чорновола на неї напав невідомий та пограбував.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Самбірського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, невідомий чоловік підбіг до жінки, штовхнув її та витягнув з кишені мобільний телефон, після чого втік.

Під час обстеження території співробітники сектору реагування патрульної поліції виявили чоловіка, причетного до скоєння грабежу, на місцевому автовокзалі, звідки він намагався виїхати з міста. 

Зловмисника, 35-річного мешканця одного з сіл району, раніше вже неодноразово судимого за аналогічні злочини, затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу  України. Речові докази у нього вилучено.

Вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове  розслідування триває.

У Львові квартирного злодія спіймали через 10 хвилин після відеосигналу

Злодій, якого відпустив суд у Львові, спробував втекти з країни

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів