У Львові затримали крадія 1800 євро

11:10 26 вересня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Інспектори роти тактико-оперативного реагування управління патрульної поліції Львівської області зупинили біля Залізничного вокзалу у Львові чоловіка, який намагався уникнути зустрічі з ними.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Особу чоловіка з’ясували в базі даних. Виявилося, що цей 30-річний львів’янин уже був судимим за крадіжки. Його попросили показати те, що він має при собі. Чоловік витягнув sim-карти різних операторів».

«Патрульні побачили, що в кишені чоловіка є ще речі й попросили їх показати. Тоді він витягнув гаманець, в якому лежали документи на прізвище іншої людини. Патрульні зателефонували їй», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Трубку підняв чоловік, який повідомив, що нещодавно в нього викрали мобільний телефон «Samsung» та гаманець, в якому було 1800 євро. Громадянин повідомив, що перебуває в Сумах і вже йде до відділу поліції, щоб написати заяву. Патрульні передали справу слідчим», – розповіли також в управлінні патрульної поліції та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів