У Львові у маршрутці затримали грабіжника

14:30 23 лютого 2022 р.

Фото до новини

За викрадення телефона 45-річному львів’янину, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, загрожує покарання - до шести років позбавлення волі.

Як встановили співробітники відділу поліції #1 Львівського районного управління поліції#1, подія сталась 22 лютого близько 7.50 на вулиці Липинського у Львові. Під час проїзду у маршрутному таксі зловмисник, 45-річний львів’янин, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, витягнув мобільний телефон з кишені одного з пасажирів та намагався втекти. Проте, потерпілий разом з іншими пасажирами затримали грабіжника та повідомили про це в поліцію.

Про це повідомив відділ комунікації поліції у Львівській області, пише Dailylviv.com

На місці події працювала слідчо-оперативна група та оперативники кримінальної поліції відділу поліції #1 Львівського районного управління поліції#1. Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та вилучили у нього речові докази.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15 ч.2 ст.186 (Замах на пограбування) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - до шести років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів