Вбивця пограбував львів’янку у під'їзді

16:09 7 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Цього разу він вкрав телефон і втік.

5 жовтня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 23-річної львів’янки про те, що близько 17.15 у під’їзді будинку, в якому вона проживає, на неї напав невідомий чоловік, вирвав з рук мобільний телефон та втік. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області, пише Dailylviv.com.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та співробітники інших підрозділів відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2. Потерпіла надала правоохоронцям прикмети нападника і, впродовж кількох годин оперативники кримінальної поліції затримали його у центрі Львова – в одному з хостелів, де він проживав.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився 29-річний житель Вінницької області, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство. Речовий доказ (мобільний телефон потерпілої) правоохоронці вилучили.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Іноземець у львівській стоматполіклініці погрожував ножем

На Львівщині чоловік вбив 50-річну жінку

Побив, а потім втопив у пожежній водоймі: на Львівщині затримали чоловіка, причетного до вбивства знайомої

Львів’янин, який чотири рази стріляв в одесита, вчинив самогубство

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів