Росіяни закатували до смерті рекордсмена України

18:16 3 квітня 2022 р.

Фото до новини

Сергій Проневич, автор всеукраїнського рекорду з марафонського бігу у повній військовій амуніції, став жертвою російських військоих садистів.

Керівниця Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова на своїй сторінці у фейсбуці, пише Dailylviv.com, з гнівом відреагувала на загибель рекордсмена України Сергія Проневича: 

"Як і всіх людей, мене приголомшила страшна звістка про хлопця з Сумщини, якого катували і вбили російські військові. Його тіло було знайдено вже після визволення Боромлі, через тиждень після зникнення. Неймовірно важко про це писати, але ним виявився рекордсмен України Сергій Проневич. До Національного реєстру рекордів у 2019 році був внесений його неперевершений рекорд – у повній військовій амуніції Сергій пробіг марафонську дистанцію за 4 години 36 хвилин. 

Найкращі люди країни, цвіт і надія нації, розтоптана брудним чоботом…

Катування людей вважається злочином навіть під час війни. Прокуратура порушила кримінальне провадження за цим фактом (ст. 438 ККУ). Максимальне покарання за цією статтею – це довічне ув'язнення. І я вірю, що прийде час і кожен з цих злочинців відповість за смерть Сергія - перед судом, перед українцями і перед Богом. Вічна слава Герою".

Під Києвом знйшли тіла жінок, яких окупанти хотіли спалити

Геноцид у Бучі: катсапи стріляли цивільним у потилицю

Феодальна імперська російська армія, яка боїться своїх генералів, але ґвалтує і грабує мирне населення

Росіяни порушили в Україні всі принципи міжнародного гуманітарного права

Найжахливіші злочини нацизму знову в Європі: радник керівника ОП показав, що відбулося на Київщині

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів