Львівські поліціянти затримали потенційного вбивцю з Харкова

15:45 12 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Причиною замаху на вбивство стали ревнощі.

Про це повідомила патрульна поліція Львівської області, пише Dailylviv.com.

Як встановили співробітники відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, 11 жовтня у під’їзді одного з будинків на вулиці Масарика 25-річний мешканець Харкова, який тимчасово проживає у Львові, завдав кількох ударів ножем знайомому – на три роки молодшому за себе львів’янину.

В подальшому медики діагностували у потерпілого, зокрема "ножові поранення голови, рук, плеча та живота2. Проведеними заходами також було встановлено, що зловмисник намагався вбити знайомого через ревнощі.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.15 ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

За скоєне затриманому, який завдав потерпілому кількох ножових поранень, загрожує покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Вчора вдарив ножем і втік - сьогодні затримала поліція

Ударив ножем у Львові - спіймала поліція у Новоград-Волинському

Ударив ножем у груди: батька затримали за замах на вбивство сина

На Львівщині брат ударив ножем рідного брата

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів