Ревнивець поранив ножем львів’янина

11:10 3 травня 2017 р.

У Франківський відділ поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що по вулиці Рубчака у Львові лежить закривавлений чоловік.

Як повідомили сьогодні, 3 травня, у Львівському обласному управлінні поліції, це сталося вчора опівночі. На місці події поліцейські виявили чоловіка з різаною раною грудної клітки, якого госпіталізовано в один з львівських травмпунктів.

Особу пораненого встановлено – ним виявився 40-річний львів’янин, котрий мешкав неподалік. Також правоохоронці встановили, що ножового поранення потерпілому завдав 38-річний львів’янин – на грунті ревнощів.

Його затримано, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Під час затримання чоловік мав з собою розкладний ніж зі слідами крові.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, яка передбачає за умисне тяжке тілесне ушкодження позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Проводиться досудове розслідування. Про це повідомили сьогодні, 3 травня, у Львівському обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів