Експрезидент рф погрожує залишити гігантську сіру пляму на місці Києва

14:12 14 вересня 2024 р.

Фото до новини

При цьому він визнає, що ядерна відповідь – надзвичайно складне рішення зі незворотними наслідками.

Заступник голови ради безпеки російської федерації дмітрій мєдвєдєв видав чергову порцію "внутрішнього голосу" диктатора рф путіна про реакцію Москви на дозвіл західних країн для України застосувати далекобійні ракети по території росії. Ось що "титан похмільної думки" і "карлик тверезої дії" написав у Telegram, інформує DailyLviv.com.

"Що вважають західні начальники та їхній політичний істеблішмент, які загралися у війну, про реакцію нашої країни на ймовірні удари ракетами «вглиб території»? - запитує себе мєдвєдєв. - А ось що: росіяни багато говорять про відповідь за допомогою зброї масового ураження, але нічого не роблять. Це просто «словесні інтервенції». Росіяни не перетнуть межу. Вони просто лякають. Ядерний конфлікт їм ні до чого, вони можуть втратити більше, включаючи підтримку «глобального півдня». І взагалі – кому потрібен апокаліпсис? Ну, та інше в такому ж дусі.

Читайте такожПутін не візьме Мєдвєдєва у бункер у разі ядерної атаки: кого сховає

Що тут скажеш: ядерний конфлікт справді нікому не потрібен. Це дуже погана історія з найважчим результатом. Саме тому досі рішення про застосування ядерної зброї (нестратегічної або стратегічної) не було прийнято. Хоча, прямо скажемо, для цього є формальні передумови, зрозумілі усьому світовому співтовариству та відповідні нашій доктрині ядерного стримування. Той самий Курськ, наприклад. Але Росія виявляє терпіння. Адже очевидно, що ядерна відповідь – надзвичайно складне рішення зі незворотними наслідками.

Однак пихаті англосаксонські недоноски не хочуть визнати одного: будь-якому терпінню настає кінець. А правими в результаті будуть ті помірні західні аналітики, які попереджали: «Так, росіяни, швидше за все, не дадуть відповідь таким чином… хоча ймовірність все ж таки є. До того ж відповідь може бути і з використанням нових засобів доставки в неядерному оснащенні».

І тоді все. Гігантська сіра розплавлена ​​пляма на місці "матері міст російських". Holy shit! It's impossible, but it happened…"

Нагадаємо, що 34% росіян схвалюють ядерний удар по Україні.

А російський фізик написав листа Путіну з пропозицією завдати ядерного удару по Карпатах.

На Великдень 2022 року Росія готувала ядерний удар по Яворівському полігону.

Рівно два роки тому експерт назвав міста, по яких росія моделювала локальні ядерні удари.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів