З 1 листопада змінять рух громадського транспорту в районі вулиці Степана Бандери

11:10 28 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Це спричинено тим, що з 1 листопада для проїзду транспорту відкриють перехрестя вул. С. Бандери – Антоновича.

З понеділка, 1 листопада, для проїзду транспорту буде відкрито перехрестя вул. С. Бандери – вул. Антоновича, повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк. Після цього вулиця Бандери стане проїзною на ділянці від вул. Чупринки до вул. Антоновича. Відкритими ділянками відновлять рух транспорту, зокрема громадського. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«З 1 листопада ми відкриваємо для проїзду перехрестя з вул. Антоновича. Відтак буде відкритий проїзд на вул. Русових і вул. Митрополита Андрея. Тому з понеділка, з 08.00, по цих ділянках зможе курсувати транспорт, зокрема громадський, за винятком трамвая», - повідомив Микола Власюк.

На вулиці С. Бандери триває реконструкція. Проектно-кошторисна документація була розроблена у 2020 році проектною організацією ТзОВ «ТрамДорПроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

Загалом буде відремонтовано всю вулицю, протяжність якої 1,05 км. Виконує роботи ТзОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл» на замовлення ЛКП «Львівавтодор». Загальна вартість реконструкції, згідно з договором підряду, укладеним між ЛКП «Львівавтодор» та ТзОВ «Онур», – 209 499 990 грн.

Про зміни в русі громадського транспорту, у зв’язку з відкриттям для проїзду перехрестя вул. С.Бандери – Антоновича, буде повідомлено додатково.

Схема місячного об'їзду перехрестя вулиць Бандери і Городоцької: вокзал без трьох трамваїв

Вулицю Пилипа Орлика відремонтують до 21 грудня, - ЛКП Львівавтодор

Намалюють розмітку на кільці і відкриють вулицю Хмельницького для проїзду

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів