«Львівавтодор» відремонтує п’ять об’єктів

16:00 20 березня 2020 р.

Фото до новини

Виконавчий комітет ЛМР ухвалив рішення «Про надання ЛКП «Львівавтодор» функцій замовника на проектування, будівництво та капітальний ремонт об’єктів за проектом «Міський громадський транспорт України».

Про це повідомили в п’ятницю, 20 березня, у Львівській міськраді. Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства ЛМР Ірина Маруняк доповіла на засіданні виконкому: «Пропонуємо визначити ЛКП «Львівавтодор» замовником робіт на будівництво електромереж, капітальний ремонт тролейбусних мереж та будівництво автотранспортного підприємства на вулиці Вернадського. Роботи проводяться за проектом «Міський громадський транспорт України». Це за кошти Європейського інвестиційного банку».

Відповідно до прийнятого рішення, ЛКП «Львівавтодор» отримав функцію замовника на проектування, будівництво та капітальний ремонт п’ятьох об’єктів за проектом «Міський громадський транспорт України»:

1. «Капітальний ремонт тролейбусної лінії на вулиці Тролейбусній (від вулиці Володимира Великого до вулиці Наукової) у Львові».

2. «Капітальний ремонт тролейбусної лінії на вулиці Зеленій (від вулиці Липова Алея до вулиці Луганської) у Львові».

3. «Капітальний ремонт тролейбусної лінії на вулиці Стрийській (від вулиці І. Франка до вулиці Наукової) у Львові».

4. «Капітальний ремонт кабельних ліній напругою 600 В постійного струму (фідери) від тягової підстанції № 6 до площі Митної та вулиці Личаківської у Львові».

5. «Будівництво автотранспортного підприємства на вулиці В. Вернадського (біля будівлі №193 на вулиці Стрийській) у Львові».

Як інформував «ЩЛ», на проспекті Чорновола й вулиці Липинського у Львові виокремили смуги для громадського транспорту.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів