Виробники електроенергії забезпечили понад 70% потреб: хто отримує

13:20 25 листопада 2022 р.

Фото до новини

Станом на 11:00 виробники електроенергії забезпечили понад 70% потреб споживання в країні.

Першочергово подано живлення на об’єкти критичної інфраструктури в усіх областях: котельні, газорозподільчі станції, водоканали, очисні споруди, в деяких регіонах працює громадський електротранспорт.

Про це інформує Укренерго, пише Dailylviv.com.

Атомні станції набирають потужність. Забезпечено живлення потреб Запорізької атомної станції. Попри отримані після ракетних обстрілів ушкодження, працюють тепло- та гідроелектростанції, теплоелектроцентралі, підключилась в роботу частина «зеленої» генерації.
 
Продовжуються роботи з відновлення живлення побутовим споживачам. Темпи відновлення сповільнюють складні погодні умови: через сильний вітер, дощ та мінусову температуру вночі до пошкоджень, завданих російськими ракетами, додаються обмерзання та пориви проводів в розподільчих мережах (обленерго). Ремонтні бригади «Укренерго» разом із колегами з обленерго працюють цілодобово, ліквідуючи пошкодження.

Проте, дефіцит електроенергії в системі зберігається.

Наразі це 30% від загального обсягу споживання. У зв’язку з цим в усіх областях України введені і планові, і аварійні графіки обмеження споживання. Просимо українців пам’ятати, якщо в будинку немає світла, це означає, що саме в цей момент працюють ремонтники.

Львівщина після ракетних ударів: Козицький повідомив про головне

Львівщина отримує живлення в обхід підстанції, яку вразили ракети: 70% споживачів без світла

Шість приміських поїздів Львівської залізниці тимчасово не курсуватимуть

Як з комфортом пережити відключення світла у Львові

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів