В Україну надійде додаткова партія енергетичного вугілля з Польщі

17:20 5 березня 2022 р.

Фото до новини

Для підтримання роботи ТЕС ДТЕК Енерго в період військових дій компанія домовилася про додаткову партію вугілля з Польщі.

Про це повідомляє компанія на своєму сайті, пише Dailylviv.com.

У рамках контракту на імпорт палива, укладеного з вугледобувним підприємством Bogdanka, з постачальником домовлено про постачання 60 тис. т енергетичного вугілля з Польщі. Очікується, що воно надійде на ТЕС ДТЕК Енерго протягом березня.

«Сьогодні з нами солідарний увесь світ. Солідарні й енергетики, й вугільні підприємства з інших країн. А поки наші енергетики продовжують робити свою справу: безперервно відпускати електроенергію, шахтарі - видобувати вугілля, щоб забезпечити паливом станції, а машинобудівники ремонтують і виготовляють техніку. Своєю щоденною спокійною працею ми наближаємо перемогу», - розповів генеральний директор ДТЕК Енерго Ільдар Салєєв.

Станом на 4 березня в системі працює 23 енергоблоки ТЕС ДТЕК Енерго. На складах ТЕС компанії 502 тис. т вугілля (без врахування запасів ЛуТЕС), забезпечено регулярний підвіз вугілля у достатній кількості. Виключення становить Луганська ТЕС, зупинена через військові дії та Запорізька ТЕС, поповнення складів якої наразі призупинене через пошкодження колії та зупинку залізничного сполучення в регіоні.

Польща готує Антипутінський щит

До Польщі почне надходити систематична організована допомога з усього світу

У Польщі підготували вісім пунктів прийому біженців від війни з України: на Люблінщині і на Підкарпатті

Учні і студенти з України зможуть продовжити навчання в Польщі

Польща виступає за прийняття України до ЄС в експресрежимі

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів