У ВР закликають перевірити львівський бізнес екснардепа-регіонала Мисика, який загрожує націнтересам

17:37 5 жовтня 2022 р.

Фото до новини

Народний депутат Михайло Бондар звернувся до влади Львівщини з вимогою перевірити бізнес екснардепа-регіонала Володимира Мисика, який загрожує національним інтересам.

Про це у Facebook зазначає народний депутат зі Львівщини Михайло Бондар, пише Dailylviv.com.

Нардеп Михаил Бондар вимагає перевірити законність початку будівництва в селі Оброшине Львівського району хлібопекарного комплексу ТМ «Кулиничі». Власником ТМ «Кулиничі» є Володимир Юрійович Мисик, який був народним депутатом 7-го скликання від “Партії регіонів" і перелокував свій бізнес з Харкова на Львівщину.

Нардеп нагадує, що Мисик голосував за диктаторські закони 16 січня 2014 року, які запроваджували диктуру. Також Мисик неодноразово займався кнопкодавством, а в 2016 році він ініціював поправку в бюджеті, яка могла привести до блокування надання Україні безвізового режиму з ЄС.

Журналісти-розслідувачі повідомляють, що саме Володимир Мисик подарував засудженому за держзраду колишньому президенту Віктору Януковичу “золотий батон”, а також був фігурантом трьох антикорупційних розслідувань.

Михайло Боднар також нагадав, посилаючись на відкриті джерела, про відомі численні факти фінансування Мисиком В.Ю побудови храмів московського патріархату на території України.

"Присутність такого підприємця на Львівщині та розширення його бізнесу прямо загрожує національним інтересам",- підсумував нардеп.

Звернення було скеровано начальнику Львівської ОВА Максиму Козицькому, голові Оброшинської сільської ради Івану Галічу та голові ГІАГ (Державної інспекції архітектури та містобудування) Семену Кривоносу.

ТМ Кулиничі відкриє на Львівщині 200 точок з продажу 400 видів випічки і хліба

Екснардеп з Харкова почав будівництво хлібопекарського комплексу під Львовом

Релоковане підприємство розпочинає у Львівському районі будівництво хлібзаводу, де працюватиме 1 тис осіб

Європейські споживачі почали замовляти меблі за індивідуальними проєктами у Львові

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів