У Стрию розпочали будівництво заводу AEROC Галичина з виробництва газобетону

13:20 25 листопада 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні у Стрию заклали перший камінь у спорудження нового заводу «AEROC Галичина». Це буде сучасне підприємство із виготовлення виробів з автоклавного газобетону потужністю 480 000 м3/рік.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

«Дуже приємно, коли відновлюються виробництва, бо це надходження до місцевих бюджетів, робочі місця та забезпечені родини. Сьогоднішня подія – це хороший прояв децентралізації, коли влада на місцях знає, як залучити інвестора на свою територію. Величезна вдячність інвестору, який вирішив розвивати своє підприємство на Стрийщині», - зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький.

ТОВ «Аерок» є лідером ринку виробів з ніздрюватого бетону автоклавного тверднення в Україні і найбільшим постачальником газобетону під торговою маркою AEROC по всіх регіонах нашої держави.

Компанія вперше заявила про себе на українському ринку у грудні 2006 року і дотепер зберігає лідерські позиції. Понад 11 мільйонів м³ продукції виготовили та реалізували за 15 років роботи підприємств компанії.

Сьогодні AEROC пропонує найбільший асортимент продукції: газобетонні стінові блоки від D300 до D500, теплоізоляційні панелі AEROC Energy D150, U-блоки, армовані вироби з газобетону AEROC — перемички, панелі перекриття та покриття.

Запуск нового заводу дозволить збільшити обсяги виробництва енергоефективних стінових матеріалів на будівельному ринку України та створить 145 нових робочих місць у Львівській області.

Інвестиції в будівництво складатимуть понад 18 млн євро. Розпочати роботу заводу планують у листопаді 2022 року.

Підприємство оснастять автоматизованим обладнанням німецького виробництва. Відтак, цикл виробництва буде повністю замкнутим та не становитиме жодної екологічної небезпеки для навколишнього середовища.

Завод та технології, які тут будуть використовуватись, відповідатимуть найновішим та найсучаснішим стандартам.

Зазначимо, що новий завод у Стрию стане третім заводом компанії в Україні.

У Львові у промзоні збудують виробничо-складський комплекс і залізничну колію: шукають орендаря

Мостиський сухий порт став 9-им індустріальним парком на Львівщині: пріоритетні галузі

Турецька компанія планує збудувати на Львівщині завод з виробництва бітуму

Німецька BIT GmbH має намір побудувати у Стрию завод з переробки відходів громади

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів