Турецька компанія планує збудувати на Львівщині завод з виробництва бітуму

14:21 23 листопада 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні у Львівській ОДА відбулася зустріч голови облдержадміністрації Максима Козицького з представниками компанії «Бета інжиніринг». Сторони розглянули питання щодо створення нового заводу, який дасть нові робочі місця для працівників з-поміж мешканців регіону.

Про це інформує пресслужба ЛОДА, пише Dailylviv.com.

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький разом з представниками турецької будівельно-інвестиційної компанії та місцевої влади обговорили ряд питань, що стосуються реалізації інвестиційного проєкту з  будівництва нового заводу.

Компанія планує долучитись до розвитку Львівського регіону шляхом покращення інфраструктури та розглядає Львівську область як локацію для будівництва заводу з виробництва бітуму.

Під час зустрічі Максим Козицький зазначив про можливість реєстрації індустріального парку під реалізацію цього інвестиційного проєкту. А також додав, що облдержадміністрація сприятиме в погодженні документації та інвестуванні щодо проведення будівництва.

Додамо, компанія «Бета інжиніринг» володіє багаторічним міжнародним досвідом. Будівництво заводу планує здійснити інвестиційним коштом.

На Львівщині нідерландська компаня Koudijs відкрила завод з виробництва мінерально-вітамінних добавок

На Львівщині продають завод з переробки сажі разом з відпочинковою базою у Карпатах: 43 га

10 млн євро інвестицій і обладнання з ЄC: на Львівщині заклали наріжний камінь у будівництво заводу Kreisel

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів