У Львові запідозрили Чістякових у нечистих закупівлях: донька з мамою торгували

20:29 27 січня 2023 р.

Фото до новини

Упродовж двох років ліцей Львівської міської ради 12 разів купував канцелярію в однієї фірми.

"Пам'ятаєте повідомлення про те, що Аліна Бояр-Созонович (дівоче прізвище Чістякова), керуючи Ліцеєм 6 Львівської міської ради (де раніше була російська мова викладання), 12 разів купувала у фірми своєї мами різні товари? - написав у ФБ  громадський діяч, волонтер Святослав Літинський, інформує Dailylviv.com. -  Продовження історії.

Станом на сьогодні відкрито кримінальне провадження за службову недбалість керівника закладу та проводиться досудове розслідування (відповідне звернення в МВС надіслала народна депутатка Галина Васильченко). 

Також НАЗК готує висновок щодо можливих корупційних правопорушень директорки Бояр-Созонович і її можливої спільниці Чістякової". 

28 грудня 2022 року Святослав Літинський, зокрема, повідомив у соціальній мережі: "За 2021-22 роки Ліцей №6 дванадцять разів купує канцелярію у "ТОВ Грант-Л", на 53 тисячі гривень. Власниця фірми, Олена Чістякова, дійсно прописана за однією адресою з Бояр-Созонович Аліною Юріївною, в дівоцтві Чістяковою. Зараз вона намагається оскаржити результати конкурсу на посаду директора. Але чи достойна львівська українська школа такого ймовірно корупційного керівника?".

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів