Пункти обігріву на Львівщині недостатньо укомплектовані: чого бракує

10:19 18 листопада 2022 р.

Фото до новини

Потрібні не лише генератори і паливно-мастильні матеріали.

Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький, пише Dailylviv.com.

"Учора під головуванням мого першого заступника Андрія Годика відбулась нарада щодо проходження найскладнішого для України опалювального сезону, - написав Максим Козицький. - Участь у нараді взяли голови об’єднаних територіальних громад, керівники районних військових адміністрацій області, представники дотичних структур.

Ключове, про що говорили: 

- органи місцевого самоврядування станом на сьогодні укомплектували пункти обігріву недостатньо. Ці пункти мають виконувати одночасно декілька функцій – укриття, обігрів, доступ до інтернету, одержання першої домедичної допомоги. Це потрібно допрацювати. 

- керівники громад та районів мають невідкладно забезпечити паливно-мастильними матеріалами та генераторами об’єкти, які забезпечать роботу житлово-комунальної сфери в умовах обмеженого енергопостачання та пунктів обігріву".

Нагадаємо, що 28 жовтня ц. р. ЛОВА повідомила про те, що на Львівщині готують пункти обігріву на випадок критичних ситуацій у зимовий період. Цих пунктів має бути понад 400 і там зможуть одночасно прийняти 70 тисяч людей. Такі пункти діятимуть у закладах соціальної інфраструктури, вони повинні мати укриття, джерела живлення, доступ до інтернету, продукти та воду, в разі необхідності тут надаватимуть першу медичну допомогу.

Львівська обласна державна адміністрація до кінця листопада сподівається отримати від партнерів близько 40 наметів каркасного типу. Також мають бути облаштовані орієнтовно 50 мобільних пунктів обігріву, які, за потреби, можна буде легко передислокувати. 

Теплові пушки, генератори: Козицький розповів, як грітиметься Львівщина у разі ракетних ударів

Львів купує дуже багато буржуйок: Садовий розповів про підготовку до зими

Мер Львова розповів, як місто готується до зими під час війни (відео)

У житлових будинках Львова вже встановлюють металеві печі

У Львівській міській раді перевіряють пічки, які не працювали 30 років

Не лише дрова: у Львові повідомили про розподіл обов'язків між владою і мешканцями до зими

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів