Про витоки води жовто-зеленого кольору львів'ян просять негайно повідомляти у Львівтеплоенерго

17:42 2 січня 2023 р.

Фото до новини

Упродовж тижня Львівтеплоенерго проводитиме пошук витоків із теплових мереж: теплоносій забарвлять у жовто-зелений колір

За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», яку поширила пресслужба ЛМР, від завтра, 3 січня, з 09:00 год і до 17:00 год 10 січня будуть проводити пошук витоків із теплових мереж, пише Dailylviv.com

Для цього теплоносій забарвлять флуоресцеїном. Відтак прохання до мешканців у разі виявлення на вулиці чи біля свого будинку витоку води жовто-зеленого кольору негайно повідомляти працівників експлуатаційно-диспетчерської служби Львівтеплоенерго за телефоном +38(032) 260 33 16.

«Від завтра будемо проводити пошук витоків у всіх районах, які ми обслуговуємо, крім Шевченківського. Для цього теплоносій пофарбуємо барвником у жовто-зелений колір. Наші працівники будуть обходити вулиці, по яких проходить теплотраса, перевірятимуть бойлерні, котельні чи немає витоку води жовтого кольору.  

Також прохання до мешканців Сихівського, Галицького, Франківського, Личаківського районів у разі виявлення на вулиці, біля свого будинку, чи у підвалі будинку рідини жовто-зеленого кольору негайно повідомляти за номером телефону +38(032) 260 33 16», - повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Майже 90 тис. мешканців Сихова зможуть регулювати тепло у своїх помешканнях

У Львові розпочали монтувати на Сихові перші ІТП

У Сихівському районі Львова встановлять 165 ІТП

У Львові встановлять ще 84 ІТП

493 ІТП будуть встановлені у Львові за кошти ЄБРР і Кіотського протоколу

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів