У Львові розпочали монтувати на Сихові перші ІТП

18:00 18 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У Сихівському районі міста запланували встановити відповідно до проекту, який реалізовує «Львівтеплоенерго» за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку, 409 індивідуальних теплових пунктів (ІТП).

Про це повідомили в четвер, 18 липня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Підрядник вже розпочав виконувати монтаж ІТП на перших об’єктах. За словами в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександра Одинця, встановлення ІТП в будинках дає можливість мешканцям регулювати температуру подачі теплоносія, та отримувати тепло коли забажають, не залежно від опалювального сезону.

Голова Сихівської районної адміністрації Галина Гладяк зазначила: «Ми вже розпочали встановлення ІТП в будинках Сихова. Першим об’єктом став будинок №18 на вулиці  Хоткевича, 18. Загалом у нашому районі заплановано встановити 409 ІТП. Йдеться про весь житловий масив Сихів, що включає житлові будинки, школи, садочки, тобто усі об’єкти, які мають споживання теплової енергії від ЦТП».
 

«Перша черга передбачає встановлення 165 ІТП. До початку опалювального сезону, тобто до початку жовтня, плануємо встановити 75, і далі, до кінця року, роботи з монтажу ІТП продовжуватимуться. Почерговість і можливість встановлення ІТП сформувалася залежно від того, як швидко будинок підготував необхідну документацію», – поінформувала також Галина Гладяк

«Голова ОСББ, чи відповідальні мешканці, чи представники управляючої компанії, мали підписати технічну документацію, укласти угоду, щоб надали доступ працівникам ЛМКП «Львівтеплоенерго» до підвальних приміщень. Іноді доводиться по кілька разів проводити зустрічі з мешканцями, щоб все відрегулювати», – розповіла також голова Сихівської районної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів