493 ІТП будуть встановлені у Львові за кошти ЄБРР і Кіотського протоколу

17:45 7 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

У міськраді запевнили: «За кошти Європейського банку реконструкції та розвитку заплановано встановити 409 індивідуальних теплові пункти у Сихівському районі, а 84 ІТП у Шевченківському районі – за кошти Кіотського протоколу».

Про це поінформували сьогодні, 7 грудня, в прес-службі Львівської міськради. Міський голова Львова Андрій Садовий розповів під час сесії ЛМР: «Ми не тільки по кредиту ЄБРР будемо встановлювати ІТП. Ми підписали ще одну велику угоду, а саме за кошти Кіотського протоколу у Шевченківському районі також буде установлено ІТП.
Зараз ми активно працюємо в цьому напрямку. Отож встановлювати ІТП будемо у житлових будинках Сихівського і Шевченківського районів. Однак є дуже складні процедури, зокрема відповідно до умов Європейського банку».
«За інформацією від ЛМКП «Львівтеплоенерго», проводяться тендерні процедури по встановленню на Сихівському районі 409 ІТП (виділення коштів планується згідно кредиту ЄБРР). Також виконано технічні вимоги на тендер для встановлення 84 ІТП у Шевченківському районі (виділення коштів планується згідно Кіотського протоколу)», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів