Новому Львову заборонили всі операції з майном і нерухомістю: у 23 ФФБ також

11:00 31 серпня 2021 р.

Фото до новини

Верховний Суд України поставив крапку на основній діяльності фінансової компанії "Новий Львів". Як це позначиться на нинішніх і майбутніх власниках житла?

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку) звертає увагу громадян, що ліцензію Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Новий Львів» анульовано і товариство повинно негайно припинити провадження діяльності з управління майном на фінансовому ринку. Про це пише Dailylviv.com

У зв’язку з набранням законної сили постанови Верховного Суду України від 11.08.2021 у справі №380/11600/20 щодо скасування ухвали про забезпечення позову, ліцензія ТОВ «Фінансова компанія «Новий Львів» (ідентифікаційний код юридичної особи – 37964899) на провадження професійної діяльності на ринках капіталу – діяльності з управління майном для фінансування об’єктів будівництва та/або здійснення операцій з нерухомістю є анульованою.

Ключовою метою створення фонду фінансування будівництва (ФФБ) є отримання довірителями/інвесторами у їх власність житла або інших об’єктів інвестування.

Комісія закликає громадян бути обачними перед тим, як інвестувати свої кошти.

У компанії "Новий Львів", за даними її офіційного сайту, є 23 ФФБ: Мечникова, Горішній, Авангард, Антоновича-Кокрудза, Мальви – Пустомити, Новий Львів – ЛДУ БЖД 2,  Новий Львів – Угорська 1, Новий Львів – Угорська 2, Новий Львів – Угорська 3, Новий Львів – Угорська 4, Новий Львів – Угорська 5,6, Новий Львів – Угорська 7, 8, Новий Львів Б, Новий Львів В, Новий Львів Г, Новий Львів Д, Новий Львів Е, Новий Львів Є, Новий Львів К, Новий Львів, Тернопільська, 42–1 черга, Тернопільська, 42 – 2 черга, Щасливий.

Як це рішення про анулювання ліцензії позначиться на них, поки що компанія "Новий Львів" публічно не прокоментувала.

Dailylviv.com зателефонував на один з номерів телефонів, які є на сайті компанії "Новий Львів", і переконався, що вона продовжує продавати квартири: і вже збудовані, і у новобудовах. Оператор сказав, що не знає про заборону на операції з нерухомістю - і поклав слухавку.

Будівельна афера біля Львова: 40 будинків у Басівці не матимуть централізованого водопостачання і водовідведення

У Львові триває розслідування «Афери століття»

У Львові знесли 7-поверховий самобуд: ділянку під ним мерія забрала як компенсацію за демонтаж

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів