НКРЕКП сьогодні має позитивно вирішити шосте питання (відеотрансляція)

10:20 9 грудня 2021 р.

Фото до новини

Прийняти рішення, яке дозволить побутовим споживачам отримувати газ на умовах базової річної пропозиції ТОВ «ГК «Нафтогаз України» - по 7,96 грн за 1 м3 (з ПДВ).

За наявною в НКРЕКП інформацією, зараз постачальник «останньої надії» - ТОВ «ГК «Нафтогаз України» - забезпечує природним газом понад 347 тис. побутових споживачів з різних регіонів України. У зв’язку із тенденцією стрімкого підвищення цін на природний газ, з 01.12.2021 ціна реалізації  природного газу постачальником «останньої надії» для потреб побутових споживачів складає близько 30 грн за 1 м3.

У зв’язку зі зверненням ТОВ «ГК «Нафтогаз України», 9 грудня 2021 року НКРЕКП на своєму засіданні буде розглядати питання про прийняття рішення, яке дозволить побутовим споживачам отримувати газ на умовах базової річної пропозиції ТОВ «ГК «Нафтогаз України», а саме за ціною 7,96 грн за 1 м3 (з ПДВ).

У порядку денному сьогоднішнього засідання НКРЕКП це питання під номером 6: "Про прийняття постанови НКРЕКП «Про здійснення постачання природного газу побутовим споживачам на умовах базової річної пропозиції.

НКРЕКП розпочала відкрите обговорення тарифів на воду і газ

Ціна 7,96 грн/куб. м для побутових споживачів залишиться, якщо НКРЕКП не буде проти

Без газу можуть бути з 1 грудня у Львівській області 526 установ - найбільше в Україні

 Газу у сховищах достатньо для потреб населення та соціальної сфери на весь сезон, - голова ЛОДА

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів