Наповнювати тарілки малозабезпечених у Львові будуть і через сайт

19:14 9 грудня 2021 р.

Фото до новини

Громадська організація «Тарілка» займається збором продуктів харчування, близьких до завершення терміну придатності, у супермаркетах і виробництвах Львова.

Компанія SoftServe розробила сайт та допомогла оптимізувати внутрішні процеси для громадської організації «Тарілка», яка є першим у країні продовольчим банком та допомагає малозабезпеченим українцям продуктами харчування. Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

Громадська організація «Тарілка» займається збором продуктів харчування, близьких до завершення терміну придатності, у супермаркетах і виробництвах Львова. Опісля, у приміщенні продовольчого банку на вул. Кульпарківська, 158, волонтери сортують та формують продуктові набори, де їх щодня за попередньою реєстрацією передають людям у скруті. Окрім допомоги малозабезпеченим, організація водночас рятує продукти від смітника, адже супермаркети, продуктові магазини, продовольчі виробництва викидають тонни протермінованих продуктів щодня; також трапляються помилки при виготовленні упаковок, або ж продукти втрачають товарний вигляд. Місія «Тарілки» - годувати малозабезпечених та мінімізовувати кількість органічних відходів.

У SoftServe для ГО «Тарілка» розробили новий веб-сайт, який допоможе їй стати доступнішою до сучасного користувача, який хоче дізнатись більше про організацію, або ж долучитись у ролі волонтера, партнера чи благодійника. У межах співпраці волонтерам «Тарілки» також вдалось краще зрозуміти внутрішні процеси організації та спростити їх для більш ефективної роботи банку їжі.

Цифрові рішення для «Тарілки» ІТ-спеціалісти SoftServe розробили в межах Open Tech - платформи, яка залучає експертів компанії до волонтерської роботи над благодійними проєктами. У межах платформи спеціалісти SoftServe реалізували вже 13 проєктів для благодійних та громадських організацій.

SoftServe - найбільша глобальна ІТ-компанія з українським корінням, що працює у сфері розробки програмного забезпечення та надання консультаційних послуг. 

30 дітей з малозабезпечених сімей на Львівщині матимуть ноутбуки, якщо добрі люди подарують їх

На Львівщині куплять житло для 16 дітей-сиріт

На Львівщинаі хочуть перевести квартирну чергу для дітей-сиріт в онлайн

300 мільйонів доларів - для захисту малозабезпечених сімей України, - Світовий банк

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів