Надзвичайний газовий стан у Львові: невдячність Львівгазу за те, що не вибухнув будинок

16:10 17 серпня 2021 р.

Фото до новини

Як працівники Львівгазу закривають крани і викручують руки споживачам: свідчення львів'ян.

Історія Ірини Боровець зі Львова - показова для нинішнього "надзвичайного газового стану у Львові", що супроводжується протизаконними відімкнення газу і конфліктами зі споживачами:

"Я відчула запах газу в квартирі, до Львівгазу не додзвонилася (немає вільних консультантів)). Викликала аварійну 104. Приїхали - перекрили газ. Сказали купити краники, які пропускають - і поїхали. На другий день мали приїхати працівники Львівгазу і встановити. Подзвонили і сказали, що не приїдуть, треба йти в Львівгаз писати заяву на підключення і оплатити підключення. Обурювалися: чому напряму дзвонили в аварійну службу. Написала заяву, оплатила. Дзвоню, питаюся - коли будуть. Кажуть, протягом трьох робочих днів. Це газ перекритий з середи, заява написана в четвер. Може, в  понеділок, а може у вівторок. І дали зрозуміти, що не треба було викликати аварійну, тому і зволікають з підключенням.

Це така людська вдячність за те, що не вибухнув будинок. А пропускало там, де працівники Львівгазу цього року замінювали лічильник. Хочеться, щоб до споживачів ставилися як до людей".

У коментарях дописувачі діляться своїми враженнями від нинішніх сервісів Львівгазу.

Yurij Babyak: "Тут має місце банальне розмежування повноважень служб аварійної бригади і ремонтних бригад Львівгазу".

Любов Зверук: "У мене погано працює колонка, хотіла викликати майстра. У колцентр не дозвонитись, пішла до них у клієнтський центр, отримала талончик о 14.40 за номером 186, сіла чекаю і спостерігаю як працюють. Менеджер приймає людину 15-30 хв., людина відходить, на табло світиться, що на прийомі у менеджера талончик 100, а в неї ще хвилин 20 світиться, що вона ще обслуговує людину. І так майже кожен менеджер. Просиділа більше 1,5 години час прийому спливаає, бо у них приймають до 17.00. Не витерпіла підійшла спитати як бути, відповіла що вони до п'ятої, приходьте завтра... Дали мобільний номер майстра і сказали, що навіть вони по своїй роботі змушені зранку записуватись (брати талончик), аби потрапити і внести якісь дані після обіду. Питання постає: для чого існуть колцентр та ця клієнтська служба, ящо до них не додзвонитись і потрапити вчасно на прийом? Навіщо тоді видають талони, якщо знають що приймуть за день трохи більше 100 клієнтів? Чому на автоматі колцентру, залишаючи скаргу, не отримуємо відповідь ніколи?"

А Мирослава Панас повідомила про нове відімкнення газу у Львові: 

"Вчора, без попередження, троє чоловіків перекрили газ в будинку по вул. Під Голоском 17в, 2 під’їзд . Ні причин, ні хто це зробив, ні тим більше, коли буде відновлене газопостачання, - немає інформації. Просимо вжити заходів з відновлення газопостачання".

Одна з дописувачок підвела риску під цією тепер соціально-економічною проблемою: "Зараз потрібно мати своїх - стоматолог, сантехнік, лікар, газівник. І якість, і швидкість. У мене газівник з того ж Львівгазу, але викликаю напряму. Якісно, швидко"... 

Представники РГК Львівгаз через шість діб відновили газопостачання 86-річній пенсіонерці- без вибачень і компенсації

У Львові відмикають газ у всьому будинку, щоб змусити окремого споживача погасити борг

У Львові у будинку на Театральній відімкнули газ через одного боржника. Реакція соцмереж

Мер Львова радить мешканцям збиратися у відповідь на відімкнення газу

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів