На ПП Гребенне–Рава-Руська вантажівки очікують десять годин на в'їзд в Україну

15:04 30 жовтня 2021 р.

Фото до новини

На виїзд з Польщі до України на прикордонному пропускному пункті Гребенне–Рава-Руська очікує близько 100 вантажних транспортних засобів, а приблизний час очікування на перетин кордону сягає десяти годин.

Про це повідомила Українська служба Польського радіо, пише Dailylviv.com. На прикордонному пропускному пункті Гребенне–Рава-Руська приблизний час очікування на перетин кордону для вантажівок сягає десяти годин, а на годину менше – на переході Дорогуськ–Ягодин

На виїзд з Польщі до України на прикордонному пропускному пункті Гребенне–Рава-Руська очікує близько 100 вантажних транспортних засобів, а приблизний час очікування на перетин кордону сягає десяти годин. На годину менше водії вантажівок чекають на в’їзд до України на переході Дорогуськ–Ягодин. Тут у черзі стоять приблизно дві сотні великогабаритних автівок.

Натомість на польсько-білоруському кордоні, на прикордонному пропускному пункті Корощин-Козловичі на виїзд з Польщі чекають близько 180 вантажівок, а приблизний час очікування на пропуск – 4 години.

Тим часом Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон повідомляє зараз, що черг перед пунктами пропуску до Польщі станом на 15.00 немає на жодному ПП.

"Ягодин" - 0

“Рава-Руська” - 0

“Грушів” - 0

"Устилуг" - 0

"Угринів" - 0

"Смільниця" - 0

“Шегині” - 0

"Краковець" - 0.

У Львівській області збудують п’ять нових пунктів пропуску на кордоні з Польщею

ЛОДА хоче допомогти відсталій Держмитслужбі у реконструкції трьох пунктів пропуску на українсько-польському кордоні

На Львівщині модернізують 3 пункти пропуску, потім збудують 5 нових

 

Реконструкція на кордоні: МПП Шегині, Краківець і Рава-Руська збільшать пропускну спроможність

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів