У ПП Рава-Руська змінять порядок контролю

11:44 19 травня 2021 р.

Фото до новини

Для прискорення перетину кордону та створення сприятливих умов для легкових автомобілів і подорожніх у пункті пропуску «Рава Руська - Гребенне» буде запроваджено зміни у послідовності здійснення контрольних операцій в напрямку виїзду з території України легкового автотранспорту.

Про це інформує Галицька митниця, пише Dailylviv.

Це питання обговорили вчора, 18.05.2021, у пункті пропуску «Рава Руська - Гребенне» керівники Галицької митниці Держмитслужби Андрій Колобродов та командир Львівського прикордонного загону полковник Анатолій Федорчук.

За інформацією митниці, буде запроваджено зміни у послідовності здійснення контрольних операцій в напрямку виїзду з території України легкового автотранспорту. Спочатку посадові особи прикордонної служби будуть вносити інформацію про осіб і транспортні засоби, які перетинають державний кордон України, а вона автоматично передаватиметься митним органам. Це дозволить уникнути дублювання функцій і пришвидшить перетин кордону подорожніми.

«Метою впровадження такої форми контролю є передусім координація та співпраця між нашими підрозділами, оптимізація контрольних процедур, забезпечення належного рівня безпеки та сприяння торгівлі, а також  пришвидшення перетину кордону громадянами», - відзначив керівник Галицької митниці Держмитслужби Андрій Колобродов.

Варто зазначити, що така форма контролю уже здійснюється для автобусного руху в усіх пунктах,  а  також для легкового транспорту у пунктах пропуску «Грушів», «Угринів», «Смільниця». Щодо пунктів пропуску«Краковець» та «Шегині», то такі зміни заплановані після їх реконструкції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів