Реконструкція на кордоні: МПП Шегині, Краківець і Рава-Руська збільшать пропускну спроможність

14:22 28 серпня 2021 р.

Фото до новини

Львівська митниця запевняє експортерів у тому, що поліпшить роботу на митних постах.

Найближчим часом на українсько-польському кордоні заплановані реконструкція міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Шегині», а також «Краківець» і «Рава-Руська», що не тільки розширить пропускну спроможність, але й поліпшить умови як для всіх, хто перетинає кордон. Про це керівник Львівської митниці Ілля Ніжніков сказав під час нагородження кращих експортерів Львівської області.

Про це повідомила Львівська митниця Держмитслужби, пише Dailylviv.com.  

Загальний обіг експортно-імпортних операцій за останні  сім місяців на Львівщині сягнув понад  110 мільярдів гривень. З них майже 36 млрд стосується експорту, зазначив керівник Львівської митниці.

У липні цього року Львівська митниця видала 1873 сертифікати форми EUR.1 до країн ЄС, що на 15% більше, ніж за аналогічний період 2020 року. 

Ще одним з основних інструментів підтримки великого бізнесу з боку митниці, за словами Ніжнікова, є запровадження системи авторизованих економічних операторів, які отримують найбільший перелік пільг і спрощень митних формальностей.  

Нагадаємо, що 18 серпня відбулася робоча нарада на об’єкті будівництва «Реконструкція міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Шегині» на українсько-польському кордоні».

Реконструкція міжнародного пункту пропуску для автомобільного сполучення «Шегині» на українсько-польському кордоні реалізуватиметься в рамках Договору між Урядом України та Республікою Польщею про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги від 9 вересня 2015 року.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів