На Львівщині буде новий графік вимкнень електроенергії: змінили часові межі

17:22 24 листопада 2022 р.

Фото до новини

У разі стабілізації ситуації з 25 листопада діятиме оновлений графік погодинних вимкнень.

Про це інформує Львівобленерго, пише Dailylviv.com.

Як повідомляють, на цей час на Львівщині діють аварійні вимкнення, спричинені черговим обстрілом енергосистеми. У разі стабілізації ситуації з 25 листопада можливе запровадження графіку погодинних вимкнень, який діятиме в оновленому форматі.     

Графік оновили зважаючи на звернення споживачів, ситуацію в енергосистемі та для поліпшення логістики перемикань на підстанціях.  

Тривалість орієнтовної відсутності електроенергії у графіку не змінилась - чотири години двічі на добу, але змінились терміни вимкнень та ввімкнень на одну годину. Наприклад, якщо раніше період вимкнень був з 4 до 8 години ранку, то тепер з 5 до 9 години.  

Повний оновлений цілодобовий графік погодинних вимкнень: 

• з 1 до 5 год.;  

• з 5 до 9 год.; 

• з 9 до 13 год.; 

• з 13 до 17 год.; 

• з 17 до 21 год.; 

• з 21 до 1 год. 

Ознайомитись з графіком для кожної з груп споживачів за днями тижня можна на сайті ПрАТ «Львівобленерго» у розділі «Чому немає світла»: https://poweroff.loe.lviv.ua/  

"Також тут Ви можете дізнатись, до якої групи відключень належить Ваш будинок.  

Наголошуємо, що погодинні вимкнення запроваджують за розпорядженням «Укренерго». Їх впровадження в дію можливе за відносно стабільної ситуації в енергосистемі, в іншому випадку - запроваджують аварійні відключення, попередити про які заздалегідь неможливо.  

Зазначений час вимкнень може збільшуватись на одну годину, зважаючи на необхідність доїзду оперативних бригад до енергооб’єктів для проведення перемикань. 

Окрім цього, у час повітряної тривоги працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, адже їх може атакувати ворог. Це теж може збільшити перерву в електропостачанні",- йдеться в повідомленні.

Споживання електроенергії на Львівщині становить лише 25% від запланованого, - Львівобленерго

Лише 30% Львова отримує електроенергію: що працює

75% Львівщини знеструмлено, - Львівобленерго

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів