На Львівщині - аварійні вимкнення, які охоплюють більшість споживачів. Графіки не діють

12:29 28 листопада 2022 р.

Фото до новини

На цей час в Україні не вдалося стабілізувати ситуацію з дефіцитом потужності, тому на Львівщині продовжують аварійні вимкнення відповідно до обсягів, які визначені розпорядженнями «Укренерго».

Про це інформує Львівобленерго, пише Dailylviv.com.

Графіки вимкнень, які були оприлюднені раніше не діють. Натомість під аварійні вимкнення потрапляють більшість споживачів Львівщини, окрім об’єктів критичної інфраструктури.  

Важливо, що у зв’язку з важкою ситуацією в енергосистемі з переліку критичної інфраструктури вже вилучені низка об’єктів - поліклініки, котельні, станції зв’язку, установи юстиції та правоохоронні органи тощо.  

Орієнтовно разова відсутність електроенергії складатиме вісім годин, далі впродовж чотирьох годин світло буде. Після цього знову очікується відключення на вісім годин.  

"У час, коли електроенергію подають, просимо використовувати її лише для найнеобхідніших потреб — зарядка телефонів, павербанків тощо. Не вмикайте потужні прилади, без яких можна обійтись — духовки, порохотяги, бойлери, пусодомийні машини та інші.  

Аналогічна ситуація з вимкненнями в інших областях України. На жаль, це єдиний варіант врятувати українську енергосистему",- йдеться в повідомленні.

Укренерго назвало причину збільшення дефіциту потужності

Забезпечити генераторами котельні й водозабори, школи й дитсадки повинні ОМС, - Козицький

Росіяни готуються до нового ракетного удару по території України

Денис Шмигаль повідомив про оперативну допомогу від ЄС для ремонту електромереж

Оператори обленерго мають всі можливості рівномірно чергувати обмеження споживачів, - Укренерго

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів