Молоді переселенці у Львові погоджуються працювати комплектувальниками і вантажниками

19:48 7 травня 2022 р.

Фото до новини

Центр підтримки вимушено переміщених осіб запропонували переселенцям у Рясне-Руському роботу на львівських підприємствах.

Про це повідомила пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.comРясне-Руське стало першим населеним пунктом Львівської громади, куди приїхали працівники міськради з Центру підтримки вимушено переміщених осіб, аби на місці надати людям юридичні послуги, проконсультувати їх з питань соціального та медичного характеру і, що важливо, ознайомити із актуальними вакансіями.

«Серед вакансій – робота комплектувальників на львівському підприємстві й вантажників. У першу чергу, отримати роботу зголосилася молодь, віком до 20 років. За спостереженнями, це найактивніша частина переселенців, яка швидше оговтується від пережитого і шукає заробітку. Такі пропозиції – це можливість значно швидше працевлаштуватися і заробляти власні кошти», – розповіли у департаменті міської агломерації ЛМР.

Нагадаємо, Центр підтримки вимушено переміщених осіб запрацював у Львові на вул. Князя Романа, 6 ще в березні. Контактний номер телефону: +38 050 555 44 61. Працює з понеділка до п’ятниці з 10.00 до 18.00. У суботу – з 11.00 до 17.00. Неділя – вихідний.

У Львові повідомили, скільки вимушено переміщених осіб стали на військовий облік

450 грн за кожного переселенця: який механізм реєстрації переміщених людей

Переселенців беруть на роботу у Львівводоканал

Як знайти роботу у Львові

Працевлаштування переселенців на Львівщині: де і ким працюють

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів