Львів пропонує 1500 вакансій для біженців: які і куди звертатися (відео)

10:10 23 березня 2022 р.

Фото до новини

Цієї суботи у Львові відкрили Центр підтримки вимушено переміщених українців, де можна отримати юридичні консультації й допомогу в пошуку роботи. За перші три дні сюди вже звернулися майже 400 охочих. Станом на зараз є близько 1,5 тисячі вакансій – переважно технічних та сервісних. Про це розповів під час брифінгу перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.com.

«Із суботи ми відкрили Центр підтримки вимушено переміщених українців. Він у Львові має на меті надання юридичної допомоги і пошук роботи для українців, які вимушено приїхали з міст, де відбувається геноцид з боку ворога. І ми бачимо, як багато виникає юридичних питань, зокрема і відновлення документів, що є дуже критичними і необхідним для подальшого життя і працевлаштування.

За перші дні маємо вже 398 звернень, найбільше звертаються мешканців Харкова та Києва. Головний фокус звернень – щодо пошуку роботи. Зараз маємо близько 1,5 тисячі вакансій, які можемо запропонувати. Це від технічних до сервісних вакансій: інженери комунальних служб, паркувальники, також пекарі, працівники салонів краси.

Дякую за спільну працю колегам юридичного департаменту, Центру зайнятості, управлінню персоналом», - розповів Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Також він закликав підприємців звертатися до Центру підтримки, якщо мають вакансії і їм потрібні працівники. Можна приходити чи телефонувати. А вже завтра планують запустити ще й окремий чат-бот з вакансіями у Телеграмі.

Нагадаємо, Центр підтримки вимушено переміщених українців відкрили на вул. Князя Романа, 6 (приміщення РадіоГараж). Він працює за таким графіком:

·       понеділок – п’ятниця: з 9.00 до 20.00;

·       субота: з 10.00 до 20.00;

·       неділя: з 11.00 до 19.00.

Контактний номер телефон +38 050 555 44 61.

У Львові повідомили, скільки вимушено переміщених осіб стали на військовий облік

450 грн за кожного переселенця: який механізм реєстрації переміщених людей

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів