Компанія Козицького буритиме на Львівщині три свердловини для Укрнафти

08:57 1 жовтня 2023 р.

Фото до новини

ТОВ «БК «Горизонти» буритиме три свердловини. Таке право підприємство Зіновія Козицького здобуло за прозорою тендерною процедурою.

Про це повідомив директор ПАТ "Укрнафта" та ПАТ "Укртатнафта" Сергій Корецький, пише Dailylviv.com.

"Буріння нових свердловин - це вагома частина стратегії збільшення видобутку. Укрнафта зводить свої нові свердловини як за допомогою власних бурових верстатів, так і залучаючи підрядників з відповідним досвідом, - зауважив Сергій Корецький. - Зараз, зокрема, вже монтується буровий верстат наших партнерів ТОВ «БК «Горизонти», яких обрали за прозорою тендерною процедурою. 

Спочатку цим обладнанням буритимуть свердловину №32, потім - №34 на Верхньомасловецькому родовищі. Мета №32 - розвідка покладів стрийських відкладів.

Потім, залежно від геологічних результатів цієї свердловини, буритимуть №34, яка має пройти глибше, до менілітових покладів.

Далі - зведення ще однієї свердловини, №33, теж до стрийських відкладів, але для цього вже використовуватимуть інший буровий верстат.

Власні бурові верстати теж зайняті: два працюють над новими свердловинами на сході та заході, ще один буритиме боковий стовбур - фактично, нову свердловину в старій - на півночі України".

Нещодавно Зіновій Козицький відкрив нове хлібне підприємство на Львівщині. 

За даними аналітичної системи Youcontrol, Зіновій Козицький є засновником і основним бенефіціаром групи компаній «Західнадрасервіс». У 2023 р. група «Західнадрасервіс» посідає сьоме місце в Україні з видобутку газу і також сьоме — з виробництва електроенергії з відновлювальних джерел.

А ТОВ «Бурова компанія «Горизонти» — це сервісна компанія, що надає послуги буріння та капітального ремонту свердловин.

Зіновій Козицький є батьком начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького.

Укрнафта зупинила транспортування нафтопродуктів трубопроводом на Івано-Франківщині, де стався вибух

Нафта від недопалка не горить: голова Надвірнянської міської ради про НП на нафтопроводі (відео)

Німці масово їздять до Польщі по бензин: яка різниця в ціні

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів